Voertuigen

Vinyl letters Auto's wrapping Alle types van wagens
Vinyl letters Auto's wrapping Alle types van wagens

Het is snel en gemakkelijk. Vraag gewoon naar onze Designer die u helpt om elk aspect van uw belettering aan te passen. Kies uit een grote verscheidenheid aan lettertypen, kleuren en meer. Bij het wrappen van uw auto staat uw voorkeur centraal, wij maken het in alle kleuren en tinten
Vinyl letters zijn individueel gesneden en worden geleverd exclusief achtergrond met applicatie tape aangebracht.
U kunt gemakkelijk uw bedrijfs- of clubwebsite, facebookpagina, contactgegevens of andere informatie die u wilt weergeven. Het vinylmateriaal is uiterst veelzijdig en kan op elk schoon glad oppervlak worden geplakt.

Autobelettering

Infinity Artwerps is gespecialiseerd in de belettering van alle soorten voertuigen, van autobelettering in uitgesneden vinyl tot groot formaat digitale prints. U kunt bij ons terecht voor alle soorten autobelettering, wij beletteren personenauto's, bestelwagens, vrachtwagens etc. Wij verzorgen uw belettering tot in de puntjes, ook verzorgen wij de belettering van niet gangbare voertuigen, zoals aanhangwagens, marktwagens & foodtrucks Wij hechten veel waarde aan een goede en langdurige klantrelatie. Wij zijn u dan ook graag van dienst!

Auto wrapping

Heb je een opvallende auto? Houdt u van tuning? Of bent u de originele kleur van uw auto beu? Waarom kiest u niet voor car wrapping? In een oogwenk ziet uw auto er weer als nieuw uit en onderscheidt hij zich van de massa.

Bij het wrappen van uw auto staat uw voorkeur centraal, wij maken het in alle kleuren en tinten. U krijgt een kwaliteitsfolie die jaren meegaat! Wij spannen een vinyl folie over elk deel van uw auto. Door de warmte rekt de folie uit en volgt hij perfect de ronding van uw auto. Het past dus naadloos! Carwrapping is precisiewerk met de hand. We maken uw auto perfect schoon en brengen dan het vinyl sectie per sectie aan. Kijk naar de foto's om te zien hoe gelijkmatig de afwerking is aan elke rand. Onze ervaring maakt van uw auto een juweeltje.

Wilt u meer weten? Stuur gerust een berichtje.​
Wilt u meer weten? Stuur gerust een berichtje.​