Interieur

Plexiglas

Waarom plexiglas gebruiken als binnenoplossing?

Glas is een esthetisch aantrekkelijk designelement dat veel wordt gebruikt in projecten van binnenhuisarchitecten. De visuele schoonheid van glas stelt hen in staat een hoog niveau van creativiteit te tonen bij het creëren van interieurprojecten voor huis of kantoor. Glas is echter een uiterst kwetsbaar materiaal, dat de huiseigenaar slechts een zeer beperkte aanpassingsmogelijkheid biedt op het gebied van design. Daarom wordt plexiglas veel gebruikt als een lichtgewicht hedendaags alternatief voor conventioneel glas.

Plexiglas - wat is het?

Plexiglas is licht van gewicht, het is een thermoplast en wordt geleverd in de vorm van doorzichtige acrylplaten. Het wordt wetenschappelijk polymethylmethacrylaat of PMMA genoemd. Het modernistische alternatief voor glas, is een transparant kunststofmateriaal met een hoge flexibiliteit en aanpasbaarheid. Plexiglas wordt ook vaak acrylglas genoemd, dat een ongelooflijke slagvastheid heeft en een plastic alternatief is voor broos conventioneel glas. Het materiaal is niet alleen sterk, maar ook zeer flexibel en is een ideale keuze voor hedendaagse architectuur- en designprojecten.

Waarom wordt plexiglas veel gebruikt in de 21e eeuw?

In dit moderne tijdperk van klasse en raffinement biedt de stijlvolle en stevige doorzichtige kunststof huiseigenaren de mogelijkheid om inventief te zijn in hun ontwerpen. Plexiglas wordt veel gebruikt bij het ontwerpen van ramen, voorruiten, aquaria en schermen vanwege zijn esthetische schoonheid en grotere duurzaamheid. De ongelooflijke veelzijdigheid van dit materiaal geeft het de kans om zelfs te worden gebruikt voor de futuristische styling van de moderne woning.

Licht, licht en ... meer licht!

Een van de belangrijkste redenen voor het wijdverbreide gebruik van Plexiglas is de opmerkelijke lichtdoorlatendheid ervan. Moderne thermoplastische kunststoffen laten het licht gemakkelijk door en kunnen worden gebruikt in allerlei woonelementen en structuren waar gewoonlijk glas wordt gebruikt. Hoewel plexiglas zeer gemakkelijk licht doorlaat, is het toch minder verblindend en transparanter dan gewoon glas. Het is ook niet gemakkelijk te breken en te versplinteren. Daarom is acrylglas een ideale keuze bij het ontwerpen van interieurs in huis.

Muurstickers

Sticker ontwerp

Een sticker is een zelfklevende reclame poster. Stickers zijn er in een grote verscheidenheid van vormen. De voorzijde is een basis van film/papier met een kleeflaag, de achterzijde is een laag die de kleefbasis beschermt. De afbeelding wordt op de voorzijde van de sticker aangebracht.
De ontwerpkenmerken van de sticker is dat in een kleine ruimte de hoofdgedachte van de reclameboodschap moet worden overgebracht. Om de aandacht van de consument te trekken, is het wenselijk originele en interessante oplossingen te vinden. Hoewel het ontwerp grotendeels afhangt van de doelstellingen van het reclamebedrijf en de kenmerken van het geadverteerde product of de geadverteerde dienst.

Kenmerken van het merk, het bedrijf.

Bij het maken van de stickers moet u rekening houden met de kenmerken van het bedrijf waarvoor reclame wordt gemaakt, de nuances van de huisstijl, het doelpubliek, de distributiezones, enz. Ontwerpers zullen een individueel ontwerp ontwikkelen dat stickers echt effectief maakt als reclamemiddel. Ze zijn ideaal voor verspreiding op straat, promoties, tentoonstellingen enz. Bovendien kunnen stickers op het product zelf worden geplakt of dienen als etiket voor het product. Wij bieden een groot assortiment stickers aan, die geschikt zijn voor de meest uiteenlopende evenementen en promoties.

Productie, druk

Stickers worden geproduceerd op moderne professionele apparatuur, waarmee u producten van hoge kwaliteit kunt maken met een verscheidenheid aan kleuren.

Het formaat

Stickers zijn meestal rechthoekig van vorm. Maar voor de uitvoering van reclame-oplossingen kunt u verschillende vormen gebruiken, zowel bijgesneden formaat als toepassing van het beeld op een transparante film. Indien nodig is het mogelijk hoeken af te ronden, stickers elke vorm te geven - van eenvoudig rechthoekig tot origineel. U kunt exclusieve oplossingen voor stickers bestellen. Adverteren op stickers is een geweldige manier om uw reclameboodschap over te brengen en uw goederen en diensten te onderscheiden in een concurrerende markt. Het reclamebureau Infinity Artwerps streeft ernaar de stickers origineel en aantrekkelijk te maken. Een juist gekozen reclamestrategie samen met een goed doordacht ontwerp zal werken voor het succes van uw bedrijf.

Behangpapier

Fotobehang op maat is de beste manier om een interieur uniek te maken

Een fotobehang maakt een kamer gezellig, ongewoon, verrassend en gedenkwaardig. Bedrukt fotobehang zal helpen om een bepaalde sfeer in de kamer te creëren, de verschillende functionele zones in de kamer te accentueren. Zij kunnen u niet alleen helpen een gezellige sfeer te scheppen in uw huis, maar ook een interessant effect geven in een café of restaurant, op kantoor, in een hotel, winkel of club.


In een poging om de waaier van diensten die wij aanbieden uit te breiden en om onze klanten nieuwe en interessante ruimte inrichtings oplossingen aan te bieden, biedt Infinity Artwerps de dienst "Print fotobehang op bestelling" aan, met de mogelijkheid om een project van eender welke complexiteit te kiezen en het vervolgens uit te voeren. Professionals met ruime ervaring zullen u niet alleen helpen een interessant en stijlvol beeld te vinden, maar zullen er ook alles aan doen om het er onberispelijk uit te laten zien.

Freesletters

Interieurdecoratie met volumetrische letters kan op het eerste gezicht een primitieve manier lijken om een kamer te versieren. Dit is niet het geval! Driedimensionale letters kunnen veel - ze zijn in harmonie met absoluut verschillende stijlen, geven een unieke charme aan kamers, of het nu gaat om de slaapkamer, woonkamer, kantoor of kinderkamer. Bovendien zijn volumetrische letters in een helder contrast klaar om zelfs het accent in het interieur te worden en alle aandacht naar zich toe te trekken.

Het kunnen afzonderlijke letters van het alfabet zijn, bijvoorbeeld de initialen van familieleden, maar ook hele woorden of zelfs uitdrukkingen. De letters zelf kunnen zowel Russisch als Latijn zijn, verschillen in kleur, vorm en textuur, hebben een verschillend lettertype en grootte.

Er zijn verschillende manieren om lokalen met volumetrische letters te versieren. De meest voorkomende zijn asymmetrie, alfabetische wijze, inscripties. Bij asymmetrie worden de letters in willekeurige volgorde op de muur geplaatst. Het belangrijkste is dat je niet overdrijft met kleuren, drie of vier is genoeg. De alfabetische manier is ideaal voor een kinderkamer: zowel decoratief als leerzaam. Maar inscripties en woorden zijn overal op hun plaats. Op kantoor kan het een levensbevestigende zin zijn, in de gang "Welkom!", in de slaapkamer - de naam van een geliefde of een sierlijke verstrengeling van uw initialen.

Aangepaste letter frezen van elk materiaal. U kunt een vormfrees bestellen voor letters en producten met een complexere vorm. Productie van platte en volumetrische producten in strikte overeenstemming met de individuele eisen van de klant voor afmetingen, dikte, uiterlijk, lettertype, ontwerp enz. Wij werken zowel met particuliere klanten als met zakelijke klanten en bieden uitstekende kortingen voor bestellingen van grote hoeveelheden.