Gevels

Gevelreclame

Alle soorten buitenreclame worden geclassificeerd als gevelreclameconstructies. Zij zijn bedoeld om het merk te promoten en worden bijvoorbeeld op daken en steile oppervlakken aangebracht. Het belangrijkste doel van dergelijke reclame is het bereiken van een herkenbare naam en logo van het bedrijf. Dit kan een financiële instelling zijn of een bekend kleding- of levensmiddelenmerk.

Het gebruik van goede gevelreclame is een afhankelijk van het doel en de locatie van uw bedrijfspand. Hierbij letten wij op de grootte, constructie, kijkafstand, pixelafstand en hoe u het zelf kunt aansturen vanuit uw bedrijf. Wij kunnen in Belgie overal 

Lichtreclame

Een LED-paneelverlichting is ontworpen om voldoende verlichting te bieden ter vervanging van de huidige fluorescentie-armaturen met een variërende lichtintensiteit, of lux-niveau. ... LED's zijn direct gericht op de lichtverspreidende laag, waardoor het licht van de LED's direct op de lichtverspreidende laag schijnt.

Het LED display wordt door ons gemonteerd en geïnstalleerd met de daarbij behorende apparatuur en software, waarmee u of een van uw medewerkers deze vorm van gevelreclame kan beheren.

Neon verlichting

Neonverlichting bestaat uit fel gloeiende, geëlektriseerde glazen buizen of bollen die ijle neon of andere gassen bevatten. Neonverlichting is een soort koude kathode gasontladingslicht.
De laatste jaren is het gebruik van kleine neonreclames een trend in de binnenhuisarchitectuur, zowel voor residentieel als commercieel gebruik, om licht en kleur toe te voegen aan een ruimte. Neonachtige elementen en kleuren worden ook gebruikt in buitengevels.

Gevels bekleden

U vraagt zich misschien af: "Wat is gevelbekleding?" In zekere zin kan het worden gezien als de "huid" van uw gevel. ... Het is een fysieke rand, aangebracht op uw bestaande structuur, die het grootste deel van het buitenoppervlak van uw huis bedekt...
Het bekleden van gevels met PVC-panelen is een uitstekende oplossing met een opmerkelijk technologisch gehalte.

De bekleding met PVC-platen is perfect voor het bouwen van nieuwe creaties, vanwege de sterke esthetische impact, maar ook voor het commercialiseren van bestaande gebouwen. Het bedekt vorige structuren met commerciële op uw keuze.

Raamstickers

Raamstickers
StickerYou biedt het beste in aangepaste Raamstickers om elk raam bewegwijzering te laten schitteren. Het duurzame vinyl materiaal is gemakkelijk aan te brengen op elk glad oppervlak en is schoon te verwijderen. Kies uit een verscheidenheid van materialen of stijlen om een naadloze, professioneel uitziende ontwerp voor uw ramen te maken tegen een betaalbare prijs.

Vinyl raamstickers
Laat de flair van uw bedrijf tot zijn recht komen met op maat gemaakte vinyl raamstickers. Infinity Artwerps maakt het u gemakkelijk om ingewikkelde ontwerpen te uploaden die exact in vorm kunnen worden gesneden. Uw aangepaste vinyl afbeeldingen worden professioneel gemaskeerd en gelamineerd, dus het aanbrengen van specifieke en gedetailleerde afbeeldingen op gladde oppervlakken is snel en eenvoudig. Om te beginnen, stuur uw kunstwerk naar info@infinityarrtwerps.be voor een offerte en digitale proefdruk!

 

Montage

Wij hebben zowel de product- als de installatiekennis die nodig is om ervoor te zorgen dat wij altijd producten van topkwaliteit leveren die geschikt zijn voor de klus.
Wij kunnen produceren en installeren in heel België alle externe commerciële, gevels, platen en leveren aan u plaats alle gedrukte productie voor uw bedrijf. Wij beschikken over alle nodige gereedschap en voertuigen om naar u in België te rijden en de installatie uit te voeren.

Wilt u meer weten? Stuur gerust een berichtje.​
Wilt u meer weten? Stuur gerust een berichtje.​