Drukwerken

Spandoeken

Maak een banner voor een levensgebeurtenis zoals een mijlpaal verjaardag of pensioneringsfeest. Verticale banners op bannertribunes kunnen worden gebruikt om klanten te verwelkomen of voor promoties in de winkel.
Het opzetten van een banner bij een overeenkomst, een festival of een sportieve gebeurtenis is een grote manier om nieuwe zaken op te trommelen. Met het aanpasbare ontwerp van deze banner kunt u precies de boodschap overbrengen die u nodig hebt.
Diverse materialen die van binnen tot openlucht variëren geven u de optie om uw banner overal te tonen.
De materialen zoals Scrim, Tyvek, en Netwerk zijn groot voor het openluchtgebruik, terwijl het Polypropyleen van binnen en openluchtgebruik op korte termijn groot is.
Tyvek is milieuvriendelijker en is ons groen alternatief voor materialen.
Gebruik ons Mesh-materiaal voor openluchtomheiningen, en neem de zorg van wind uit de kwestie, terwijl ook het tonen van uw bericht voor mensen om van een afstand te zien.

Afdrukproductie

Het is snel en gemakkelijk. Vraag gewoon naar onze Designer die u helpt om elk aspect van uw belettering aan te passen. Kies uit een grote verscheidenheid aan lettertypen, kleuren en meer.
Vinyl letters zijn individueel gesneden en worden geleverd exclusief achtergrond met applicatie tape aangebracht.
U kunt gemakkelijk uw bedrijfs- of clubwebsite, facebookpagina, contactgegevens of andere informatie die u wilt weergeven. Het vinylmateriaal is uiterst veelzijdig en kan op elk schoon glad oppervlak worden geplakt.

Kleding bedrukken

Infinity Artwerps zal u helpen om de kleding met uw merk goedkoop en kwalitatief te bedrukken. Onze kledij is beschikbaar in een brede waaier van maten. Dus of u nu een S draagt of uit de voeten kan met een XXXL, wij hebben het allemaal. Wij bedrukken alle textiel exact volgens jouw specificaties en altijd op de beste en snelste machines! Met Infinity Artwerps kunt u gemakkelijk T-shirts, truien en accessoires ontwerpen en bedrukken.

Wilt u meer weten? Stuur gerust een berichtje.​
Wilt u meer weten? Stuur gerust een berichtje.​